Djävulsklo Gel

  • 179 kr

Djävulskloliniment i gelformRåvara från certifierad odlingVid massage av muskler och lederANVÄNDNINGSOMRÅDEMassageliniment för hästens muskler, leder och senor

Artikelnummer: 625
Dela

Djävulskloliniment i gelform

Råvara från certifierad odling

Vid massage av muskler och leder

ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Massageliniment för hästens muskler, leder och senor som innehåller extrakt av djävulsklorot

Eclipse Biofarmab Djävulsklo Gel är en djupverkande linimentgel som innehåller ett mycket potent extrakt av ren djävulsklo av högsta kvalitet.

Djävulsklo (Harpagophytum Procumbens) är en afrikansk ört som växer främst i Sydafrika och Namibia. Djävulsklo tillhör sesamsläktet och den lilla frukten som torkas påminner om en klo.

Handeln med djävulsklo har ökat på senare år, då mer och mer har skrivits om dess välgörande egenskaper. Detta har medfört en diskussion om hot av artens överlevnad i vilt tillstånd. Eclipse Biofarmab köper endast djävulsklo av certifierade odlare.

Djävulsklo kan användas i förebyggande syfte för att minska stelhet och stimulera rörlighet, eller vid redan uppkomna liknande problem. Kan användas vid olika typer av muskelvärk och ömhet. När du känner att hästen är lite stel och är i behov av en skön avslappnande massage, så är denna gel ett bra alternativ.

Ingen form av djävulsklo bör användas på dräktiga ston, då det kan stimulera livmodern. Använd ej på öppna sår eller skadad hud, då den kan irritera.

OBS! Djävulsklo har 96 timmars tävlingskarens i Sverige.

BRUKSANVISNING

Massera in generöst med liniment på det aktuella området. Kan användas med eller utan bandage. Endast för utvärtes bruk.

STORLEK

600424 0,5 l

INNEHÅLLER

Extrakt av djävulsklorot (Harpagophytum procumbens).

HÅLLBARHET

36 månader


Karens: 96h.