K9 Vet WoundAid 250ml

  • 199 kr

VET-serien Wound Aid är en antibakteriell salva med läkande egenskaper för att appliceras på skärsår, repor, skav, torrsprickor och många andra typer av sk

Artikelnummer: Pav40-4250
Dela

VET-serien

 

Wound Aid är en antibakteriell salva med läkande egenskaper för att appliceras på skärsår, repor, skav, torrsprickor och många andra typer av skador och hudirritationer. Den har en utmärkt antibakteriell egenskap som hjälper till med läkningsprocessen av både infekterade och oinfekterade skärsår. Den kan appliceras över hela djuret, inklusive direkt på alla typer av hudproblem och irritationer. Wound Aid återfuktar och skyddar huden och pälsen, samtidigt som den tillför ytterligare vitaminer. De huvudsakliga aktiva ingredienserna är Sheasmör, Allantoin, B5-vitamin och Kunzea-olja.

 

INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Propylene glycol, Hydrogenated Lanolin, Cetearyl Alcohol, , D-Panthenol (vitamin B5),      D- Biotin (vitamin H), Allantoin, Polyacrylamide (and) C13-14 Isoparaffin (and) Laureth-7, Cetrimonium Chloride, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil,  Kunzea Ambigua Branch/Leaf/Twig Oil.