Suregrow 20 kg

  • 619 kr

Ett högkoncentrerat kompletteringsfoder till avels och lättfödda hästar.Ett högkoncentrerat kompletteringsfoder som har utvecklats vetenskapligt till hästar med

Artikelnummer: Bro39838
Dela

Ett högkoncentrerat kompletteringsfoder till avels och lättfödda hästar.

Ett högkoncentrerat kompletteringsfoder som har utvecklats vetenskapligt till hästar med fokus på optimal tillväxt och utveckling. Suregrow har ett högt innehåll av vitaminer och mineraler, medan energiinnehållet är lågt. Det kan användas till föl, unghästar samt avelsston. Suregrow har ett moderat proteininnehåll, men däremot ett högt innehåll av essentiella aminosyror. Denna sammansättning säkerställer god reproduktion samt optimal tillväxt och utveckling hos foster, föl och unghästar. Vi rekommenderar att föl får komplement av Suregrow senast vid 2 månaders ålder. Produkten kan med fördel också användas till fullvuxna hästar och ponnyer som lätt går upp i vikt eller är överviktiga, eftersom de får sina behov uppfyllda genom en liten daglig portion. Suregrow kan användas som det enda kompletteringsfodret om hästen kan hålla lagom hull.

Under betessäsongen är Suregrow mycket användbart till speciellt föl och unghästar samt avelsston, när hästarna ofta får uppfyllt hela energibehovet från gräset, medan tillgången på näringsämnen kan vara mycket varierande och ofta av dålig kvalitet. Suregrow kan med fördel också användas till andra typer av hästar under betesperioden, så de får uppfyllt sitt vitamin/mineralbehov. Suregrow innehåller organiska (bioplex) och oorganiska mineraler som tillsammans ökar upptagning av spårämnen. Suregrow har tillsatt bl.a. Actisaf jästkultur för att underhålla tarmsystemet.