ERS cubes 20 kg

  • 539 kr

Ett foder med ett högt innehåll av kalorier och ett lågt innehåll av stärkelse.LOW STARCH, HIGH PERFORMANCEERS Cubes är ett pelleterat foder som är lågt i stärk

Artikelnummer: Bro45079
Dela

Ett foder med ett högt innehåll av kalorier och ett lågt innehåll av stärkelse.

LOW STARCH, HIGH PERFORMANCE
ERS Cubes är ett pelleterat foder som är lågt i stärkelse, passar nervösa, stressade hästar, där hull, muskelbyggnad och styrka behöver förbättras. Fodret har ett högt energiinnehåll som kommer ifrån smältbara fibrer och olja. Bidrar till bättre uthållighet och till att hästar i hårt arbete skall hålla lagom hull och prestera optimalt.

ERS Cubes har tillsatt Actisaf jästkultur för att främja matsmältningen, stabilisera tarmfloran och optimera upptaget av näringsämnen. Tillsatt QLC (Quality Life Care),som är en unik blandning av naturliga antioxidanter för att stötta immunförsvaret.

ERS Cubes lämpar sig även under rehabilitering, samt unghästar som har påbörjat träning. Det kan förekomma skillnader i nedanstående utfodringsvägledningar och vägledningar på säcken. Det beror bland annat på skillnader i mängd och näringsinnehåll i grovfodret (hö/hösilage).

Sammansättning:

Havrekli, Vetekli, Gräsmjöl, Omelasserade sockerbetsfibrer, Solrosfrömjöl, Havre, Linfrömjöl, Vegetabilisk olja, Sockerrörsmelass, Fruktos, Dikalciumfosfat, Salt, Kalciumkarbonat, Kaliumklorid, Magnesiumoxid, Lysin, Svarta vinbär, Grönkål, Spenat, Rödbetor, Rosmarin, Nypon, Granatäpplen, ActiSaf jästkultur.