CushCare Condition - 18 kg

  • 639 kr

Dodson & Horrell Cush Care Condition - ett foder med lågt innehåll av socker och stärkelse till hästar och ponnyer med speciella behov av ämnesoms

Artikelnummer: bro41143
Dela
Dodson & Horrell Cush Care Condition - ett foder med lågt innehåll av socker och stärkelse till 
hästar och ponnyer med speciella behov av ämnesomsättningsreglering. 

CushCare Condition är speciellt utvecklat till hästar, som behöver hjälp att förbättra ämnesomsättningsregleringen. Speciellt äldre hästar kan ha en förändring i ämnesomsättningen, men det kan också förekomma hos yngre hästar. Dessa hästar utnyttjar ofta fodret sämre, och har en tendens till viktförlust och kan ha svårt att upprätthålla eller bilda muskelmassa. Många av dessa hästar är samtidigt känsliga mot socker och stärkelse, vilket gör att mängden av dessa ska begränsas i den dagliga fodergivan.

CushCare Condition har ett lågt innehåll av socker och stärkelse, och ett högt innehåll av olja och fibrer för att säkra ett moderat/högt energi-intag samtidigt som hästens behov tillgodoses. Dessutom har det tillsats en aktiv jästkul- tur Actisaf för att understödja en sund tarmmiljö, samt linfröolja och B-vitaminer för att främja hudfunktionen. CushCare Condition innehåller olika frukter, grönsaker och örter, som stimulerar aptiten, vilket gör att foderintaget ökas hos kräsna hästar. 

Fodret innehåller QLC (Quality Life Care), som är en enastående blandning av naturliga ingredienser, utvunnet från växter rika på antioxidanter. De är speciellt framtagna för att arbeta i synergi med redan existerande antioxidanter (mineraler och vitaminer) och är bland annat viktiga för underhåll av hästens immunförsvar.

Sammansättning:
Havrekli, Vetekli, Omelasserade betfibrer, Vetemassa, Vegetabilisk olja, Solrosfrömjöl, Skalat sojabönsmjöl (framställt av genetiskt modifierat soja, Linfrömjöl, Kalciumkarbonat, Kanel (0,3%), Glukosamin (Chitosamin), Munkpeppar (0,1%), Salt, Dikalciumfosfat, Lysin, Magnesiumoxid, Svarta Vinbär, Grönkål, Spenat, Rödbetor, Rosmarin, Nypon, Granatäpple, Actisaf jästkultur


Produktblad