Safe & Sound 18 kg

  • 539 kr

Fiberhaltigt foder med mycket lågt innehåll av socker och stärkelse.Safe & Sound är en fiberhaltig foderblandning som är utvecklat till hästar och ponnyer s

Artikelnummer: Bro31305
Dela

Fiberhaltigt foder med mycket lågt innehåll av socker och stärkelse.

Safe & Sound är en fiberhaltig foderblandning som är utvecklat till hästar och ponnyer som har behov av ett foder med högt fiberinnehåll och lågt stärkelse/socker. Den har ett lågt innehåll av energi och stärkelse och ett högt innehåll av fibrer. Safe & Sound innehåller ett unikt ”Nutri-Nut” fiberpiller som tillsammans med de snittade fibrerna ger hästen extra tuggtid.

  • MSM
  • Olika örter för smakens skull och för att stötta hästens allmänna välbefinnande
  • Tillsatt bl.a. Actisaf jästkultur för att förbättra matsmältningen av fibrer
  • QLC (Quality Life Care) som är en unik blandning av naturliga anti-oxidanter, extraherade från växter som förstärker effekten av de existerande antioxidanterna (vitaminer och mineraler)

Sammansättning:
Havrekli, Omelasserade sockerbetsfibrer, Havrehalm, Hackad halm, Gräs, Lucerne, Vetekli, Hackat gräs, Sockerrörsmelass, Rapsolja, Salt, Monokalciumfosfat, Bockhorn, Magnesiumoxid, Kalciumkarbonat, Mynta, Basilika, Granulerad vitlök, Fruktos Oligosaccharid, MSM (0,1%), Mannan Oligosaccharid, Svarta vinbär, Grönkål, Spenat, Rödbetor, Rosmarin, Granatäpplen, Actisaf jästkultur(Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc47/4b1702 5x109cfu/kg)