Blue Lotion® Stark

  • 149 kr

BeskrivningBlue Lotion Stark!Är precis som namnet antyder en starkare version av Blue Lotion Original. Vad som skiljer produkterna åt är högre halter av både Eu

Artikelnummer: span50489
Dela

Beskrivning

Blue Lotion Stark!
Är precis som namnet antyder en starkare version av Blue Lotion Original. Vad som skiljer produkterna åt är högre halter av både Eucalyptus och värmeagent i Blue Lotion Stark än i Blue Lotion Original. Var noga med att titta så att det är EMIN´s produkt så att ni får originalet.

Egenskaper för båda produkterna. Blåfärgad lättgel med kylande och värmande egenskaper. Kraftig doft av Eucalyptus.
Brukas med fördel på knäleder, kotor, ryggar, haser och muskler. Har kontrastverkan det vill säga att det först kyler sedan värmer. Innehåller inga substanser som är doping- eller karensbelagda, utan kan användas fritt ända fram till start.

Kort om produkten

Den mest kända produkten i Europa som har kontrastverkande effekt (först kyla och sedan värme). Med sin kontrastverkan är Blue Lotion produkterna suveränt allsidiga. Man kan med mycket gott resultat använda dem på både mjukdelar (muskler) och på hårda delar (senor, leder och ligament).

Med sin kontrasterande verkan stoppar du effektivt en uppkommen inre blödning från att eskalera. Detta är den kylande effektens syfte. I takt med att kylan avtar så kommer nu värme agenten i produkten att tvinga dit nytt friskt blod som hjälper till att läka ut skadan. Både Blue Lotion Original och Stark är mycket milda i sin verkan och kan därför användas så ofta du önskar. Produkt är registrerad hos Kemikalieinspektionen. Blue Lotion Stark är ej belagd med någon karenstid före tävling.

Innehåll
Salvbas, Eukalyptus, Benzylnicotinat, E131.

Rekommendation för användning
Utan omslag av bandage masseras Blue Lotion Stark in under 2-3 min. Med bandage ca 1 min.
Egenskaper: Först kylande sedan värmande

Hållbarhet
Omskakas före varje användning
24 månader efter öppnad flaska (burk med lock 24M)