Värp Guld 20 kg

  • 289 kr

Värpfoder för en extra fin gula och en hållbar framtidGer en gulare gulaSojafrittDen här produkten är en del av Lantmännens odlingsprogram Klimat och Natur (Lan

Artikelnummer: Art.404851
Dela

Värpfoder för en extra fin gula och en hållbar framtid

  • Ger en gulare gula
  • Sojafritt
  • Den här produkten är en del av Lantmännens odlingsprogram Klimat och Natur (Lantmännens program för framtidens jordbruk)

 

Värp Guld är ett svensktillverkat helfoder avsett för utfodring av värphöns. Fodret är för dig som vill ha en extra fin gula på dina ägg och som vill vara med och bidra extra till en hållbar framtid. Den här produkten är en del av Lantmännens odlingsprogram Klimat och Natur (Lantmännens program för framtidens jordbruk). När du köper denna är du med och bidrar till utvecklingen av ett mer hållbart svenskt jordbruk. 

Värp Guld är dessutom fritt från sojaprodukter men lika väl anpassat till den värpande hönans behov. Fodret kommer i en pelletsform som är enkel för hönan att äta och som resulterar i minimalt spill.

Ge fodret i fri tillgång från ca 17 veckors ålder eller när hönsen är på väg att börja värpa. Hönan beräknas konsumera ca 100-140 g foder per dag. Observera att detta är en generell näringsdeklaration. För aktuell information hänvisas till deklaration på följesedel respektive säcketikett. För ytterligare information angående utfodring var vänlig kontakta din Pullforsäljare. 

Produktblad