TOTAL REWARDS - 1 påse, (2kg/påse) , belöning för din häst

  • 299 kr

Kort beskrivningVarje Rewardsbit ger en mumsbit av naturens växter, med tillsatt magnesium, gurkmeja och välgörande örter. Rewardsbitarna är från 100% naturliga

Artikelnummer: 20
Dela

Kort beskrivning

Varje Rewardsbit ger en mumsbit av naturens växter, med tillsatt magnesium, gurkmeja och välgörande örter. Rewardsbitarna är från 100% naturliga ingredienser och innehåller inte lusern, melass, GMO råvaror, artificiella tillsatser eller konserveringsmedel. Vi stärker band och förtroende när vi belönar positivt beteende hos hästen, och genom att ge våra Flourish REWARDS får det en dubbel effekt genom att förbättra välmående och den inre balansen hos hästen.

Tävlingskarens

Ja, från 1 mars 2023 har Gurkmeja 96h karens.

Flourish REWARDS  

Varje Rewarsbit ger en mumsbit av naturens växter, med tillsatt magnesium, gurkmeja och välgörande örter. Rewardbitarna är från 100% naturliga ingredienser och innehåller inte lusern, spannmålskärna, melass, GMO råvaror, artificiella tillsatser eller konserveringsmedel.


Vi stärker band och förtroende när vi belönar positivt beteende hos hästen, och genom att ge våra Flourish REWARDS får det en dubbel effekt genom att förbättra välmående och den inre balansen hos hästen.