Flourish Horse Health EVOLVE

  • 499 kr

Flourish Horse Health EVOLVE  är den nya, uppgraderade sammansättningen av fd. TOTAL Horse Feed. Evolve betyder utvecklas på engelska. För det är vår

Artikelnummer: 10
Dela

Flourish Horse Health EVOLVE 

 är den nya, uppgraderade sammansättningen av fd. TOTAL Horse Feed. Evolve betyder utvecklas på engelska. För det är vår uppgift som hästägare, att utvecklas och frodas tillsammans med våra hästar. Evolve är en unik sammansättning där alla råvaror har sin uppgift i hästens fodersmältningssystem. Fibrer, hackelse och örter är sammansatta för att ge god stöttning till hästens fodersmältningssystem och i förlängningen immunförsvaret.

Funktionsfodret TOTAL Horse Feed är ett komplett foder med en unik exceptionell näringsprofil. Ett foder till alla hästar. Alla råvaror är valda utifrån fodersmältningens egen förutsättning att bryta ner och ta upp näringen, dvs det innehåller arteget foder som bland annat olika växtsorter och örter.  Dessa ger i sin tur hög andel fibrer som gynnar mikrobiomet med starkare immunsystem som följd. Hästen stimuleras att tugga längre vilket buffrar magsaften helt naturligt. Enzymer och probiotika hjälper fodersmältningen att komma i balans.  Du behöver inte ge några andra tillskott då TOTAL innehåller all näring hästen behöver.

ETT foder för ALLA hästar, oavsett livssituation och arbete. Reglera enkelt mängden efter individuellt behov. Grunden i foderstaten ska alltid vara grovfoder och färskt hygieniskt vatten. Komplettera med TOTAL för att uppfylla behovet av olika arter av växter, energi, protein och övriga byggstenar den behöver för att nå sin fulla hälsa och potential.

  • Över 20 olika växtarter för munhälsa och tarmbalans
  • Skonsam, uthållig och fokuserad energi från fibrer och fett
  • Lågt i stärkelse och socker 
  • Högvärdigt protein balanserar grovfodrets proteinsvängningar  
  • Omega 3, 6 och 9 i en inbördes balans 
  • Antioxidanter stöttar kroppens immunförsvar
  • Probiotika ökar antal goda bakterier för optimerat näringsupptag
  • Enzymer från växter och örter bidrar till näringsnedbrytningen 
  • Örter för en god pH balans 

Gräspellets - Naturliga källor av lättsmälta fibrer och näring av hög kvalitét
Hackat gräs - Hö av olika gräsarter är tillsatt för att förlänga tuggtiden och öka salivproduktionen som buffrar magsyran.
Fiberpellets - Källor av fibrer som inte innehåller spannmålskärnor för en hälsosam mikrobiom och mag-tarmhälsa.
Ärtor - Mikroniserade. Baljväxt med högvärdigt protein och en kvalitativ källa av aminosyror och B vitaminer.
Linfrö - Pellets och olja. Källa till essentiell olja, Omega 3, 6, 9 i en korrekt mängd och inbördes balans. Essentiell oljor är involverade i hormon- och immunsystemet. Omega oljor förbättrar cellmembranen vilket syns på huden, hårremmen och taglet.
Unik mineral - Mineralpellets med en unik sammansättning. Ökad mängd av vitaminer och mineraler grundat på senaste vetenskapliga standard.
Yea-Sacc(1026) Probiotika - Levande cellulosanedbrytande svamp (Saccharomyces cerevisiae 1026). Vetenskapligt bevisat ger en hälsosam mikrobiom genom att stabilisera pH och minska risken för försurning i grovtarmen. Försurning försämrar de cellulousanedbrytande bakteriernas  och mikrobiomets balans rubbas.
Färsk torkad mynta - Smaklig ört som innehåller flavonoider och motverkar kramper i mage, tarm. Gynnsam för hals och svalg
VERM-X - Örtblandning