TOTAL REWARDS - 1 påse, (2kg/påse) , belöning för din häst

  • 299 kr

Kort beskrivningVarje Rewardsbit ger en mumsbit av naturens växter, med tillsatt magnesium och välgörande örter. Rewardsbitarna är från 100% naturliga ingredien

Artikkelnummer: 20
Del

Kort beskrivning

Varje Rewardsbit ger en mumsbit av naturens växter, med tillsatt magnesium och välgörande örter. Rewardsbitarna är från 100% naturliga ingredienser och innehåller inte lusern, melass, GMO råvaror, artificiella tillsatser eller konserveringsmedel. Vi stärker band och förtroende när vi belönar positivt beteende hos hästen, och genom att ge våra REWARDS får det en dubbel effekt genom att förbättra välmående och den inre balansen hos hästen.

Tävlingskarens

Nej, inte de vi har inne nu men har du en tidigare batch innehåller de grukmeja och det är 96h karens.

REWARDS  

Varje Rewarsbit ger en mumsbit av naturens växter, med tillsatt magnesium och välgörande örter. Rewardbitarna är från 100% naturliga ingredienser och innehåller inte lusern, spannmålskärna, melass, GMO råvaror, artificiella tillsatser eller konserveringsmedel.

Vi stärker band och förtroende när vi belönar positivt beteende hos hästen, och genom att ge våra REWARDS får det en dubbel effekt genom att förbättra välmående och den inre balansen hos hästen.