Brogaarden Mash 12 kg

  • 369 kr

BROGAARDENS MASH är ett smakligt tillskott till den dagliga fodergivan. Brogaardens Mash består av värmebehandlat spannmål, grönsaker och örter och pa

Artikelnummer: Bro42146
Dela

BROGAARDENS MASH är ett smakligt tillskott till den dagliga fodergivan.

 

Brogaardens Mash består av värmebehandlat spannmål, grönsaker och örter och passar särskilt bra till tävlingshästar, hästar i hårt arbete samt kräsna hästar eller hästar med dålig aptit. Brogaarden mash innehåller lättillgängliga näringsämnen, därinunder socker och stärkelse, som gör fodret lämpligt till att hålla energidepåerna uppe i samband med träning och hårt arbete.

BROGAARDENS MASH kan därför med fördel ges efter hårda prestationer eller till tävling och lämpar sig extra bra till de tävlingstillfällen som går över flera dagar, eller till distanslopp som ett mellanmål i pauserna. Fodret är havrefritt för att undvika onödig stress och nervositet hos hästar med hetsiga tendenser. Dessutom är det tillsatt örter som gör mashen särskilt smakrik, vilket gör att fodret med fördel kan blandas med det övriga fodret för att öka aptiten.

BROGAARDENS MASH kan både ges i torr form eller uppblött i kallt eller ljummet vatten för att öka hästens vattenintag, vilket är användbar i många olika situationer. BROGAARDENS MASH kan användas antingen som ett litet mellanmål eller som en del av den dagliga fodergivan.

Sammensättning:
Vetekli, Kornflingor, Majsflingor, Linfrö, Sockerrörsmelass, Lusern, Morotflingor, Linfröolja, Förklistrat vete, Förklistrat korn, Förklistrat majs, Salt, Torkad cikoriapressmassa, Kalciumkarbonat, Vitlök, Purjolök, Selleri, Timjan, Rosmarin, Eukalyptus, Brännässla


Denna mash är ett tillskott och kan inte ersätta hästens vanliga foder.