HorseLux Easy - 15 kg

  • 349 kr

HorseLux Easy är ett havrefritt foder med ett lågt innehåll av socker och stärkelse.  Kompletteringsfoder till "easy keepers".HorseLux Easy är ett havrefri

Artikelnummer: Bro42172
Dela

HorseLux Easy är ett havrefritt foder med ett lågt innehåll av socker och stärkelse.  Kompletteringsfoder till "easy keepers".

HorseLux Easy är ett havrefritt struktur- och oljehaltigt tillskottsfoder med ett mycket lågt innehåll av socker och stärkelse. HorseLux Easy är ett tillskottsfoder med många möjliga användningsområden, men är särskilt bra till hästar som har lätt att lägga på hull!

På grund av det låga innehållet av socker och stärkelse kan det användas till så kallade "easykeepers". HorseLux Easy är mycket drygt i användningen och lätt att använda: 100 gram per 100 kg häst per dag. Om hästen tränas så komplettera med 100-300 gram per dag, beroende på hästens storlek och träningsmängd..

Till hästar som har behov av det kan så kan man naturligtvis komplettera med havre, rovfibrer eller annat energirikt krubbfoder. I HorseLux Easy är det råvaror av bästa kvalitet, vitamin- och mineralblandningen är organisk bunden. Det säkrar för några av mineralernas vidkommande en smältbarhet, som ligger upp till ca. 70% högre än smältbarheten av oorganiska mineraler.

Utfodringsvägledning