Hartog Comfort 18 kg

  • 499 kr

Ett fiberrikt foder utan tillsatt spannmål och med högt innehåll av essentiella aminosyror.Hartog Comfort är en blandning av torkat gräs, gräspellets, lupiner,

Artikelnummer: Bro31032
Dela

Ett fiberrikt foder utan tillsatt spannmål och med högt innehåll av essentiella aminosyror.

Hartog Comfort är en blandning av torkat gräs, gräspellets, lupiner, ärter och morotsflingor samt ett heltäckande vitamin- & mineraltillskott.
Produkten är helt fri från spannmål, melass och alla råvaror är baserade på gräs. 

Ett högt fiberinnehåll för optimal tuggtid med korta fibrer och mjuk struktur, som stimulerar tuggrörelser och salivproduktion till att ge god matsmältning och upptagning av näringsämnen.

Hartog Comfort – med essentiella vitaminer och mineraler

Ett struktur- och fiberrikt foder med essentiella vitaminer, mineraler och spårämnen som täcker hästens behov så att du inte behöver ge andra tillskott.

Comfort är kornfritt och har låg sockerhalt samt mycket hög proteinkvalitet

Comfort innehåller mycket lite socker och stärkelse, och är helt perfekt för hästar och ponnyer som lätt går upp i vikt. Hästen får sin energi från många olika fibertyper, vilket ger bra mångfald i hästens tarmflora. Dessutom innehåller Comfort ärtprotein och lupiner, vilket ger protein av hög kvalitet för optimal muskelfunktion.

Hartog Comfort är också helt fritt från soja och palmolja.

Ingredienser:
Torkat gräs, hö, gräspellets, glycerin, linfrö, kalciumkarbonat, monokalciumfosfat, ärtflingor, lupinflingor, magnesiumoxid, torkad morot, salt.

Hur ser fodrets målgrupp ut?
I grunden är Hartog Comfort för alla som vill utfodra korn- och melassfritt eller för dig som har en häst som lätt går upp i vikt och som egentligen klarar sig bra på grovfoder. För dig som värdesätter att utfodra fiberrikt och ge hästen optimal tuggaktivitet och salivproduktion.

Kan jag rida uppvisningar med Hartog Comfort? 
Ja, det är inga problem. Vi rekommenderar dock att du kontaktar vår foderrådgivning för att säkerställa att hästen får rätt mängder för att hästen ska få allt den behöver i varje given situation.