Brogaarden Easy Bites - 5 kg

  • 469 kr

Brogaarden Easy Bites är en koncentrerat vitamin- och mineralgodis till hästar och ponnyer med lakritssmak.Brogaarden Easy Bites är ett vitamin- och mineralgo

Artikelnummer: bro60591
Dela

Brogaarden Easy Bites är en koncentrerat vitamin- och mineralgodis till hästar och ponnyer med lakritssmak.

Brogaarden Easy Bites är ett vitamin- och mineralgodis som täcker hästens behov av vitaminer och mineraler. Det passar till de flesta typer av hästar och ponnyer, som bara behöver utfodras med en liten mängd kraftfoder eller bara behöver kom- plettera hö, hösilage eller gräs med ett mineraltillskott.

Brogaarden Easy Bites har en god smak av lakrits från fänkål och lakritsrot, vilket även gör den lämplig för de kräsna hästarna och ponnyerna. De noggrant utvalda ingredienserna bidrar till en mycket låg socker- och stärkelsehalt, vilket gör den särskilt lämplig för hästar som inte tål stora mängder socker och stärkelse.

Dessutom är Brogaarden Easy Bites sammansatt för att bidra till ökad allmän hälsa och välbefinnande genom olika bra källor till fiber samt högkvalitativa källor till vitaminer och mineraler. Fänkål kan nämnas för sitt höga innehåll av viktiga antioxidanter och mineraler, men fänkål har även en positiv effekt på matsmältnin- gen. Brogaarden Easy Bites är därför en bra bas för optimalt välbefinnande hos din häst.

Brogaarden Easy Bites rekommenderas till vuxna hästar i underhåll eller lätt träning, men det kan även med fördel användas till hästar i träning som får en reducerad mängd kraftfoder och därför behöver ett extra tillskott av vitaminer och mineraler för att täcka deras dagliga behov. Har din häst särskilda behov eller tränas hårt så kan Brogaardens foderrådgivning kontaktas för ytterligare hjälp.

Brogaarden Easy Bites är även bra för kräsna hästar, som normalt sett inte vill äta vitaminer och mineraler, då den goda smaken av lakrits kamouflerar mineralsmaken bra.