Bionix mot klåda

  • 349 kr

Klådstillande och mjukgörande kräm som effektivt hämmar bakterietillväxt hos hästar. Krämen används lämpligen vid klåda som orsakats av till exempel knottallerg

Artikelnummer: 624
Dela

Klådstillande och mjukgörande kräm som effektivt hämmar bakterietillväxt hos hästar. Krämen används lämpligen vid klåda som orsakats av till exempel knottallergi, sol eller insektsangrepp. Används med fördel även förebyggande.

Den aktiva ingrediensen i Bio N'ix är benzylbensoat som används vanligen mot löss och skabb hos människor. Krämen har egenskaper som verkar för att dämpa irriation och samtidigt mjukgörande och stärker förutsättningarna för att läka. För bästa effekt bör Bio N'ix strykas på innan symptom uppstår för att nå ett maximalt skydd.

  • Lättflytande lotion baserad på benzylbensoat som hämmar klåda
  • Effektiv vid knottallergi, soleksem, insektsangrepp.
  • Hämmar bakterietillväxt

Dosering:

Riklig mängd av krämen stryks över områden som är utsatta och masseras försiktigt in i pälsen och huden. Skyddshandskar för användas och var noga med att hålla det utsatta området rent. Stark rekommendation är att först alltid tvätta området med Eclipse Biofarmab Milt Schampo som är framtaget för att just maximera effekten av just Bio N'ix.

Sammansättning Bionix 
Renat vatten, Cetearyl alkohol, Trietanolamin, Benzylbensoate.