Krafft Joint Support 700 gr

  • 559 kr

Joint Support är ett ALLT-I-ETT tillskott för hästens leder som upprätthåller rörligheten. Innehåller fyra komponenter som alla är viktiga för ett komplett ledt

Artikelnummer: Spa50585
Dela

Joint Support är ett ALLT-I-ETT tillskott för hästens leder som upprätthåller rörligheten. Innehåller fyra komponenter som alla är viktiga för ett komplett ledtillskott till häst; MSM, glukosamin, kondroitinsulfat och hyaluronsyra. Forskning har visat att dessa komponenter i balanserade proportioner alla är viktiga för ett komplett ledtillskott.

MSM är ett bra stöd för ligament och mjukvävnader. Glukosamin supportar ledens flexibilitet samt stödjer uppbyggnaden av brosk. Kondroitinsulfat stödjer också uppbyggnaden av brosk och fungerar därutöver som en stabilisator medan Hyaluronsyra hjälper till att bibehålla ledfunktionaliteten.

Produkten kan användas till alla hästar men är speciellt utvecklad till hästar i hård träning & tävling som förebyggande för hållbarhet samt till äldre hästar för att upprätthålla rörligheten. Den är också populär periodvis till konvalescenthästar för att ge support och stärka upp under skadeperiod och igångsättning.

  • ALLT-I-ETT ledtillskott
  • Tillför MSM, glukosamin, kondroitinsulfat och hyaluronsyra.
  • Karensfri
  • Utvecklad och framtagen tillsammans med veterinär
  • 700 g burk


TILLSATSER /KG
Vitamin D3
40 000 IE/kg
Vitamin E
5000 mg/kg
Vitamin C
30 000 mg/kg
Biotin
6 mg/kg
DL-metionin tekniskt rent
80 000 mg/kg
MSM (Metylsulfonylmetan)
500 000 mg/kg
Glukosamin
34 000 mg/kg
Hyaluronsyra
1733 mg/kg
Kondroitinsulfat
27 000 mg/kg