Om oss

I tidig ålder upptäckte jag min kärlek till hästsporten. Jag var inte hel utan hästen vid min sida. Jag utbildade mig till hästskötare på Naturbruksgymnasiet i Rättvik. 

En dag så kom den stora kärleken in i mitt liv, Erik. Efter det gick det fort, vi byggde hus på landet och blev med häst, Erik startade firma Olssons Schakt & Entreprenad. Inte långt efter det så blev jag gravid och idag har vi två fina killar Isak född 2017 & Elias född 2015.

Flera saker gör mig dock mycket ledsen och arg. Som t ex när föräldrar ska behöva vara bekymrade över att barnen är själva i stallet på kvällen, när sadeln blir stulen och då är det naturligtvis den perfekta sadeln som du bara älskar. Eller då man ramlat av hästen och slår sig så illa att man inte kan ta upp telefonen för att be om hjälp. Detta har jag grubblat på och letat efter en lösning.

En dag kom jag i kontakt med ett företag som heter gpser, som hade något jag hoppades kunde underlätta för mig och mina problem. Jag köpte en gps tracker och blev positivt överraskad, att en så liten produkt kan ge mig en sådan stor trygghet och hjälpa mig att ha koll, är ju otroligt. Den är så bra att jag bara är tvungen att dela med mig av denna produkt till mina hästvänner! Detta ledde till att vi i november 2017 öppnade SmartHorseSweden.se och är återförsäljare av gps trackers. Här är vi nu i livet och ser fram emot att dela detta med er.

Lev väl och ta hand om varandra.

Kram Erik & Helena