Harmoni U4/Får KRAV 20 kg

  • 299 kr

Beskrivning av artikelHarmoni Fårfoder ger en naturlig grundstomme av färdigfoder för en produktiv tacka och lamm. Näringsinnehållet är avpassat för en normal p

Artikelnummer: Spa50490
Dela

Beskrivning av artikel

Harmoni Fårfoder ger en naturlig grundstomme av färdigfoder för en produktiv tacka och lamm. Näringsinnehållet är avpassat för en normal produktion. Harmoni Fårfoder utnyttjas optimalt under normala förhållanden och är avpassat för ett normalt grovfoder. Harmoni Fårfoder innehåller 100 % KRAV-råvaror. Får har behov av koppar men vissa fårraser är mer känsliga än andra. Harmoni Fårfoder innehåller små mängder koppar. Komplettera foderstaten med Jermin Fårmineral med koppar (250 mg) eller med Jermin Fårmineral utan koppar.

Tar man bort saltstenen ökar konsumtionen av mineraler. Försök sikta på en mineralfoderkonsumtion på ca 20 gram/vuxet djur och dag. Har djuren tillgång till saltsten så minskar intaget av mineraler. Värt att tänka på om man önskar att djuren ska få i sig tillräckligt med selen.

Sedan finns även Jermin Slikk i baljor och hinkar, mineral med och utan koppar, i praktisk förpackning, alla tillåtna att använda i KRAV och ekologisk produktion.