• Smart Horse Sweden
Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Tracktor Spårningsystem

  • 0 kr

Tracktor spårningssysten är internetbaserat larm- och spårningssystem som erbjuder realtidsövervakning av din gps tracker https://www.youtube.com/watch?v=e

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Tracktor spårningssysten är internetbaserat larm- och spårningssystem som erbjuder realtidsövervakning av din gps tracker

 https://www.youtube.com/watch?v=eiGuwzgaUWE

Med Tracktor® spårningssystemet kan du spåra dina enheter i realtid bekvämt från din dator, smarttelefon eller surfplatta. Ta fram historik och rita ut spår på kartan för att se hur spårsändaren har rört sig, vilken hastighet den har hållit, hur långt den har gått mm.
Tracktor® har också en fiffig funktion som låter dig dela en unik länk med dina partners eller familj och vänner.  Via den unika länken kan man sedan följa resan på kartan i realtid på er bilsemester t.ex.

Efter köpet av karttjänsten Tracktor® konfigurerar vi din enhet, skapar inloggningsuppgifter och skickar dem till dig tillsammans med en kom-igång guide.

Till skillnad från spårning på begäran (spårning via uppringning eller SMS) som annars ingår helt kostnadsfritt med alla våra enhter behöver du i detta fall inte spåra aktivt. Allt du behöver göra är att logga in på kartan och se var din spårsändare befinner sig. Om den är i rörelse kommer ett spår ritas ut på kartan. Smidigt och praktiskt med andra ord.

Ladda ned vår App:

 

Prissättning:

* Uppläggningsavgift: 300 kr vid ingen bindningstid. Ju längre bindningstid desto lägre uppläggningsavgift.

* Pris/månad varierar beroende på avtalad bindnignstid. 

* Faktureras kvartalsvis eller enligt överenskommelse med Minifinder som står för denna fantastiska tjänst.

Viktiga funktioner:

* Realtidsspårning (tidsintrevallspårning om minst 5 sek)

* Utskrift av elektronisk körjournal (godkänd av skatteverket)

* Ta fram larmrapporter

* Spela upp rid/resväg 

* Historik, sökning och analyser

* Statistik i form av olika grafer

* Ange geo-staket på kartan (in/ut)

* Flermappsstöd (GoogleMaps, OpenStreet, Bing Maps mm.)

* Flerspråksstöd (Svenska, Finska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska)

Hårdvarustöd:

Tracktor® stödjer i storsett all hårdvara som finns på dagens marknad. Med andra ord inte enbart våra enheter. Även mobiltelefoner kan spåras i systemet med en kommersiell app som finns att ladda ned från Apple App Store och Google Play. 

För utvecklare:

Vi tillhandahåller API för integration mot tredjepartssystem så som skräddarsydda spårningssystem, unika kundlösningar, körjournaler, mobila applikationer mm. Kontakta oss så berättar vi mer.