• Smart Horse Sweden
Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Sadel GPS Pico- För ryttare

  • 1 899 kr

Spåra din stulna sadel i realtid. Flera funktioner för tryggare ridturer på din häst. Allt sköts enkelt från en app på din telefon. Klicka och lär dig mer!


Dela
Leverantör: Minifinder

Kom ihåg att beställa Tracktor spårningssystem som erbjuder realtidsövervakning, klicka HÄR. 

Pico är svenskdesignad gps tracker och trygghetslarm i miniformat som fungerar i hela världen.

Som namnet antyder, "Pico" är en gps tracker i miniformat. Bakom det lilla skalet finner vi teknik av absolut högsta kvalitet för positionering av människor och värdesaker.  

Det som särskilt utmärker denna gps tracker, förutom design och storlek, är dess batteritid och prestanda. I standby läge klarar den av hela 20 dagar. 

Spårsändaren bygger på världsledande GPS-teknologi och har ett inbyggt GPS-chip från Schweiziska U-Blox som både är resurssnål och kraftfull. 

MiniFinder Pico SizeMiniFinder Pico overview

Viktiga funktioner

Livespårning: Vid minsta rörelse skickar Pico sina positioner till Tracktor applikationen. Du kan via en dator eller mobil följa alla dess rörelse i realtid på en karta. Förutom platsangivelse ser du även batteristatus, larmstatus, gps/gsm-signalstyrka i realtid. Detta är den enklaste och mest effektiva typ av spårning. (Kräver Tracktor system)

Spårning på begäran: Spåra din via SMS-kommandon. Erhåll kartlänk per SMS när du behöver få gps:ens position. Inga månadsavgifter förutom SMS-kostnad för positionering. Kontantkort ingår som du själv fyller med pengar efter behov. Denna typ av spårning rekommenderas för kunder som inte är i behov av realtids platsangivelse eller loggning av positioner.

Loggning: Alla positioner loggas i Tracktor systemet upp till ett år. Du kan i efterhand spela upp spår på kartan baserat på tid och datum. (Kräver Tracktor system)

Lågt batteri varning: Vid låg batterinivå får du ett larm till din mobiltelefon eller datorn att batterinivån är lågt och att gps tracker behöver laddas.

Larm vid fallolycka: Pico har en inbyggd fallsensor som kan larma vid en fallolycka genom att mäta hastighet och G-kraft i ett fall. (Kräver Tracktor system)

GeoFence larm: Rita ett virtuellt staket på kartan och få besked om gps-tracker lämnar det avgränsade området.

Röstövervakning: Gps tracker kan ställas in så den automatiskt svarar på inkommande samtal från ett auktoriserat telefonnummer. Lämpligt vid röstövervakning av personer som är i nödsituation.

Panikknapp (Larmknapp): Skickar larm i mobilappen genom push-notis. Följer sedan upp med röstsamtal till larmmottagaren.

Larm vid förlorad GPS-signal: Enheten larmar om den kommer in i ett område utan GPS-täckning. Den kan även skicka ett besked när den återigen har erhållit GPS-signal.

Samtalsfunktion: Enheten stödjer tvåvägskommunikation. Du kan ringa till din Pico men även ringa ifrån den till ett eller flera förinställda telefonnummer.

Flash minne: Vid förlorad GSM-signal loggas alla positioner i flashminnet. Vid GSM-anslutning överförs alla loggade positioner till Tracktor-systemet. (Kräver Tracktor system)

Larm vid förflyttning eller vibration: Atto kan m.h.a. sin sensor avgöra om enheten har förflyttat sig eller om det uppstått en vibration och sedan larma till Tracktor systemet och APP:en när sådan händelse uppstår.

Larm vid överskriden hastighet: Du kan aktivera anpassad hastighetsgräns som enheten ska hålla sig inom. Om den angivna hastigheten överskrids, får du automatiskt ett meddelande om detta.

Funktionsknappar: Panikknapp, Svarsknapp och PÅ/AV knapp

Kartor: Tracktor APP:en för realtidspositionering stödjer GoogleMaps, Bing Maps och OpenStreet Maps. (Kräver Tracktor system)

I paketet medföljer:

  • Enheten, GPS tracker Pico
  • Micro USB kabel
  • SIM-kort från Telia*
  • IoT Telematik SIM-kort**
  • Snabbguide och bruksanvisning på svenska

  * Telia Kontantkort ingår för kunder som EJ köper till Tracktor

** IoT Telematik SIM-kort och datatrafik ingår om du köper Tracktor spårningssystem.

Garanti:

12 månader

Aktiverad som standard att fungera i hela EU. Kan aktiveras att fungera i hela världen till en extra avgift

MiniFinder® Pico’s design is patented in EU. Design number: 002881680-0001