• Smart Horse Sweden
Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Djur GPS Atto för jakthund - katt - häst

  • 2 499 kr

Gps Atto är svenskdesignad gps tracker för hund - katt - häst i miniformat som fungerar i hela världen. Atto gps tracker är helt vattentät, liten och smidig.

Dela
Leverantör: Minifinder

Kom ihåg att beställa Tracktor spårningssystem som erbjuder realtidsövervakning, klicka HÄR.

Atto gps tracker är helt vattentät, liten och smidig att fästa på ett halsband. Mått på endast 61*35*16mm och vikt på ringa 39 gram passar även de minsta djuren. Bakom det lilla skalet finner vi teknik av absolut högsta kvalitet för positionering av djuren, stora som små.

Det som särskilt utmärker denna enhet förutom design och storlek är dess batteritid, prestanda och funktionalitet. I standby läge klarar den av hela 20 dagar. GPS Tracker Atto är i dagsläget enda produkt till djur i denna storlek som klarar av detta. Spårsändaren bygger på världsledande GPS-teknologi och har ett inbyggt GPS-chip från Schweiziska U-Blox som både är resurssnål och kraftfull liten chip. Atto gps tracker hjälper dig hålla full koll på ditt husdjur. Förutom positionering kan du även "prata" med din hund och ge hunden kommandon. Högtalaren är strategiskt placerad på sidan av enheten så att hunden kan höra din röst så bra som möjligt. Väljer du till Tracktor spårningssystem får du tillgång till djurets individuella rörelsemönster på kartan. Du kan även sätta upp egna datafält som berör din hund som berör din hund som t.ex. senaste vaccinationsdatum. 


Viktiga funktioner

Livespårning: Vid minsta rörelse skickar Atto sina positioner till  Tracktor applikationen. Du kan via en dator eller mobil följa alla dess rörelse i realtid på en karta. Förutom platsangivelse ser du även batteristatus, larmstatus, gps/gsm-signalstyrka i realtid. Detta är den enklaste och mest effektiva typ av spårning. (Kräver Tracktor system)

Spårning på begäran: Spåra din Atto via SMS-kommandon. Erhåll kartlänk per SMS när du behöver få gps:ens position. Inga månadsavgifter förutom SMS-kostnad för positionering. Kontantkort ingår som du själv fyller med pengar efter behov. Denna typ av spårning rekommenderas för kunder som inte är i behov av realtids platsangivelse eller loggning av positioner.

Loggning: Alla positioner loggas i Tracktor systemet upp till ett år. Du kan i efterhand spela upp spår på kartan baserat på tid och datum. (Kräver Tracktor system)

Låg batteri varning: Vid låg batterinivå får du ett larm till din mobiltelefon att batterinivån är låg och att Atto behöver laddas.

GeoFence larm: Rita ett virtuellt staket på kartan och få besked om GPS-Tracker lämnar det avgränsade området.

Röstövervakning: Gps Atto kan ställas in så den automatiskt svarar på inkommande samtal från ett auktoriserat telefonnummer. Lämpligt vid jakt då man vill höra ifall hunden skäller på bytet.

Larm vid förlorad GPS-signal: Enheten larmar om den kommer in i ett område utan GPS-täckning. Den kan även skicka ett besked när den återigen har erhållit GPS-signal.

Prata till djuret: Enheten stödjer röstkommunikation. Du kan ringa till din Atto och ge order till ditt djur som t.ex. “kom hem”, “sitt”, “ligg” mm.

Flash minne: Vid förlorad GSM-signal loggas alla positioner i flashminnet.  Vid GSM-anslutning överförs alla loggade positioner till Tracktor-systemet. (Kräver Tracktor system)

Larm vid förflyttning eller vibration: Gps tracker kan m.h.a. sin sensor avgöra om enheten har förflyttat sig eller om det uppstått en vibration och sedan larma till tracktor systemet och APP:en när sådan händelse uppstår.

Larm vid överskriden hastighet: Du kan aktivera anpassad hastighetsgräns som enheten ska hålla sig inom. Om den angivna hastigheten överskrids, får du automatiskt ett meddelande om detta.

Kartor: Tracktor APPen för realtidspositionering stödjer GoogleMaps, Bing Maps och OpenStreet Maps. (Kräver Tracktor system)

Vattentäthet

Produkten är IP67 klassad, vilket innebär att den är helt vattentålig. På kortfilmen nedan visar vi att enheten i praktiken trivs lika bra i vattnet som runt djurets hals.

I paketet medföljer:

  • Enheten, GPS tracker Atto
  • Micro USB kabel
  • Snabbguide och bruksanvisning på svenska
  • SIM-kort från Telia*
  • IoT Telematik SIM-kort**

* Telia Kontantkort ingår för kunder som EJ köper till Tracktor

** IoT Telematik SIM-kort och datatrafik ingår om du köper Tracktor spårningssystem.

Garanti:

12 månader

Aktiverad som standard att fungera i hela EU. Kan aktiveras att fungera i hela världen till en extra avgift

MiniFinder® Atto’s design is patented in EU. Design number: 003457787-0001